CLIO ajándék gyári navigációval

Alizé 1,2 16V 73 LE

 

Egy tökéletes városi autót keres, amivel gondtalan a közlekedés, és bárhova azonnal odatalál? Válasszon egy igazán csábító és lehengerlő kis autót készletről, és vigye haza még ma a cosmopoliták kedvencével: AJÁNDÉK GYÁRI NAVIGÁCIÓVAL, így soha többé nem fog eltévedni!

renault-clio-b98-ph2-desktop.jpg.ximg.l_full_m.smart.jpg

MI MINDEN TALÁLHATÓ MEG EBBEN AZ AUTÓBAN?

  • Navigációs rendszer: Hát nem egyszerűbb mindenhova egyből odatalálni? A Renault Clio navigációs rendszerét könnyen és egyszerűen kezelhetjük!
  • Pótkerék: Megtörtént a baj? A Renault Clio Alizé csomagterében megbújó pótkerék "életmentő" lehet egy kellemetlen szituációban.
  • Manuális klímaberendezés:  A nyári melegben sokkal komfortosabb a hűvös levegő, ráadásul koncentrálni is jobban tudunk, aminek köszönhetően nem csökken a reakcióidőnk. Télen pedig ki ne szeretne hamar felmelegedni...
  • Vezető-, utasoldali- és függönylégzsák: Teljeskörű védelmet nyújt az autóban utazók számára, extra biztonságban tudhatja szeretteit.

Készpénzes vásárlás esetén:

már 3 409 000 Ft-tól


Finanszírozás esetén:

már havi 38 609 Ft-tól*Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné

*Ajánlatunk korlátozott darabszámban érhető el, az árak a készlet erejéig érvényesek. A Schiller M3 Kft. fenntartja a jogot az árak és ajánlatok változtatására, illetve visszavonására. Az ajánlatban szereplő információk nem minősülnek teljes körű tájékoztatásnak, vagy üzleti ajánlatnak, céljuk a figyelem felkeltése. Konkrét árajánlatért és részletes tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedésünkhöz. A meghirdetett akciók egyéb kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az akció visszavonásig érvényes. A feltüntetett modell felszereltsége eltérhet az aktuális készleten lévő modellekétől. A fogyasztási és a CO2-kibocsátási adatok megtalálhatóak a renault.hu weboldalon. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. Fogyasztónak minősülő leendő ügyfeleink részére jogszabályi kötelezettséget teljesítve, az alábbi tájékoztatást adjuk: Renault CLIO ALizé 1,2 16V 73 LE, a termék készpénzes ajánlott maximált bruttó vételára: 3 409 000 Ft; a kamat mértéke és típusa: fix Ft kamatozású százalékos mértéke az ÁSZF VIII.39.pontjában található, az önerő 40%; a finanszírozott összeg 2 045 400 Ft; futamidő: 48 hónap; havi lízingdíj:havi 38 609 Ft-tól* ; THM: FIX 4,99%. A finanszírozási ajánlat a 2019.01.01. után megkötött szerződésekre érvényes meghatározott felszereltségű Renault személygépjárművek esetében, visszavonásig.

A finanszírozás keretében zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 30 %, futamidő: maximum 72 hónap, a finanszírozás minimum összege: 600 000 Ft. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel Renault Schiller márkakereskedést.

Renault Akciók Clio ajándék navigációval
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios